JAPONSKÉ WHISKY

Patnáctiletá edice z palírny Miyagikyo představuje elegantní, jemný, opojně aromatický single malt. Při zrání byly použity sudy po sherry, které se výrazně podepisují na...

Desetiletá whisky z palírny Yoichi patřila dlouho mezi nejoblíbenější edice značky Nikka a za svou existenci posbírala celou řadu ocenění.

Slavný, vzácný blend, který posbíral řadu těch nejvyšších ocenění, včetně čtyřnásobného ocenění pro nejlepší blended malt světa. Jde o tradiční a zároveň inovativní...

Jediná blended malt whisky v portfoliu Nikka – tzn. jedná se o blend výhradně sladových whisky ze dvou palíren společnosti Nikka: Joiči a Mijagikjó. Jméno...

Nikka Coffey Malt se vyrábí v japonské destilerii Mijagikjó výlučně ze sladového ječmene. Jediný důvod, proč není řazená mezi single malt whisky, je destilační zařízení, na...

Miyagikyo Single Malt Rum Wood Finish je sladová whisky z destilerie Mijagikjó, která byla před plněním do lahví na dobu až 12 měsíců uložena do sudů po karibském rumu....

Palírna Akkeshi je obklopena bažinami, které poskytují přímý přístup k místní rašelině. Podobnost s prostředím ostrova Islay silně poznamenává charakter zde vyráběné...

Nikka Coffey Grain se vyrábí v destilerii Mijagikjó z mimořádně vysokého podílu kukuřice (kolem 90 %) a malého podílu sladu. To možná svádí k představě, že...

Single malt whisky se stále vyrábí v původní palírně Nikka v Yoichi. Tam se tradičně vyrábí metodou Masataka Taketsuru ze Skotska. Před stáčením whisky je skladována v dubových...

Limitovaná edice whisky, která byla lahvována ke 100 letému výročí svatby Masataka Takesturu (zakladatele Nikka Whisky), která se konala v Glasgow. Zrála v sudech po apple...